Læs vores handelsbetingelser her

PRISER

Alle priser er i DKK og inkl evt moms.

 

BETALING

Vi modtager Dankort og VisaDankort.

 

FORSENDELSE / LEVERING

Efter dit køb modtager du en kvittering og bekræftelse på dit køb. Har du købt et gavekort vil du også modtage dette pr mail.

 

FORTRYDELSESRET

Du kan fortryde dit spring og få pengene retur op til 24 timer før. Jf købeloven for videre kontaktes de enkelte klubber. Kontaktoplysninger vil være i bekræftelsesmailen.

 

Aflysning af spring

Tandemspring stiller krav til vejret. Derfor kan du risikere, at vi bliver nødt til at aflyse dit spring. Vi tilstræber at melde det ud så hurtigt som muligt.  Du kan vælge at finde en ny dato eller få dine penge retur.

 

REKLAMATION

Der skal reklameres indenfor rimelig tid. Rimelig tid er, når det gælder oplevelser som disse, umiddelbart efter oplevelsen har fundet sted. I tilfælde af reklamation skal det foregå skriftligt til den pågældende klub (se oplysninger i bekræftelsesmailen) eller via mail til skydive@skydive.dk. Det pågældende springsted eller Skydive.dk kan ikke gøres ansvarlig for et beløb, der er større end gavekortets værdi.

 

FORSIKRING OG ANSVAR

Ved et tandemspring er der ikke inkluderet personlig- eller ulykkesforsikring. Tredjepartsforsikring er dog inkluderet.

 

Sikkerhed

Alle kortoplysninger bliver håndteret og opbevaret af burble.com, som er godkendt til at opbevare og håndtere kreditkortinformationer. Faldskærmsklubber eller DFU har ikke adgang til kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskoden.