Solo faldskærmsudspring - Gavekort

Gavekort til solospring
- en fantastisk oplevelse!

Hvis du har besluttet dig for at give dig selv eller din bedste ven, partner eller familiemedlem en oplevelse ud over det sædvanlige, så kan du købe et gavekort til et solo faldskærmsspring via Skydive.dk.

Faldskærmssporten er en idræt under Danmarks Idrætsforbund (DIF), og man kan ”gå” til faldskærmsspring.

Så måske er dette lige præcis den idræt, som gavekortmodtageren har længtes efter. Oplevelsen, suget i maven og den fantastiske følelse, som du har i kroppen, når første spring er foretaget – ja den oplever man også efter spring nr. 2 og 200.

Men der er naturligvis en lidt forskellige overvejelser, som der skal foretages inden der vælges:

Springplads / Klub se kort over de danske springpladser her
– spring lokalt og tænk på miljøet

Type af solospring - læs mere på Sådan foregår
et solospring

Har du en god fornemmelse for, at gavekortmodtageren er
parat til en solo oplevelse for livet - måske er
tandem gavekort det rigtige?

Find gavekort udbyder

Værd at vide om gavekort til faldskærmsudspring

Faldskærm sæsonen løber typisk fra 1. april til 31. oktober, så dette bør du være opmærksom på, når du bestiller et gavekort, men det er muligt at springe hele året, hvis vejret tillader det, men du kan tage dialogen med klubben, som du vælger.

kortet nederst finder du en oversigt over de danske springpladser, og vi anbefaler naturligvis, at du vælger den springplads, der ligger nærmest din adresse.

Typisk så skal gavekortet gives til en ven, partner, familie eller lignen- de, og du skal forvente, at et solo faldskærmsspring koster omkring 2.500 kr. som indbefatter, grundig teori, praktiske øvelser og et solospring, som enten kan være et Staticline eller AFF-spring, læs mere hvad det betyder på Sådan foregår et solospring.

Herefter koster et faldskærmsspring fra 1.000 meter ca. 120 kr og et spring fra 4.000 meter ca. 220 kr.

Hvis gavekortet gives som en del af en gave, så kan modtageren af gavekortet læse lidt forskellige spørgsmål og svar på linket her: FAQ – Faldskærmsudspring

Og naturligvis kan denne fantastiske oplevelse deles med venner og familie, så I er velkomne som tilskuere, når gavekortmodtageren skal foretage sit spring. I vores faldskærmsklubber er der naturligvis plads til vores nye springvenner og deres familie og venner. Derfor ønsker vi også at vores klubfaciliteter kan danne rammen for dig og din oplevelse – men også for dine venner, som ikke vil springe. Men måske de også vælger at prøve vores skønne sport.

For en god ordens skyld, så foretages al springaktivitet på eget ansvar. Faldskærmsspring er i kategorien farlig sport, som nævnt ovenfor, og kan medføre legemsbeskadigelse, invalidering eller død til følge. Der kan hos enkelte forsikringsselskaber tegnes en forsikring som dækker denne kategori. Men når du underskriver DFU’s elevblanket, så er du automatisk dækket igennem DFU’s tredjepartsforsikring.

Faldskærmssporten er dog ikke farligere end andre sportsgrene, som har lidt kant. Der forekommer flere skader i eksempelvis dykning, klatring, skisport etc.

Kort over gavekortudbydere af solospring